Een sieraad
op maat gemaakt

Wanneer ik een goed idee heb van wat jouw wensen zijn neem ik de tijd om dit goed op papier te zetten. Door middel van een schets en uitgewerkte tekening geef ik je een duidelijk beeld van hoe jouw sieraad eruit zal komen te zien.
Wil jij jouw unieke verhaal terug zien in een sieraad?

maak een afspraak

Een sieraad Met jouw verhaal

Een sieraad laten maken kan spannend zijn. De vormgeving veranderen en de emotie recht doen is voor mij een prachtige uitdaging. De combinatie van jouw wensen en mijn expertise maken jouw sieraad:

Passend bij jouw stijl en persoonlijkheid
uniek en persoonlijk 
ontworpen naar jouw wensen
gemixt met mijn creatieve stijl
hand gemaakt met liefde
Bestaand uit de mooiste materialen

Sieraad in opdracht

De steen

Van diamant tot kleuredelsteen

Metaal

Geel, wit, rosé of oud goud

Ontwerp

Functioneel, draagbaar en uniek

Het formaat

Opmeten en passen

De emotie

Zo goed mogelijk vertalen

Het verhaal

Aandacht en vorm geven

Graag help ik je met de keuzes. De mogelijkheden zijn eindeloos! Ik betrek je zo veel mogelijk in het proces door middel van foto’s en video’s. Het is namelijk jouw sieraad!

maak een afspraak

Het proces

Kennismaking

Na het maken van een afspraak ben je van harte welkom in mijn atelier. Hier laat ik je zien wat ik doe, bespreken we jouw wensen en maken we een eerste opzet.

Materiaalkeuze

Geel, wit of rosé goud. Jouw eigen materiaal hergebruiken? Even door mijn edelsteen-collectie kijken? Hier bespreken we de materialen.

Ontwerp

Om een duidelijk beeld te krijgen maak ik een schets en uitgebreide tekening. Dit ontwerp en de offerte licht ik in een vervolgafspraak toe.

Aan de slag

Mijn atelier is mijn domein. Hier gebeurt het allemaal. Een sieraad maken is geen haastklus en kwaliteit is het allerbelangrijkste. Daar neem ik de tijd voor. Misschien moet jouw eigen materiaal worden omgesmolten tot nieuw bruikbaar materiaal? Walsen, vormen, solderen, vijlen en schuren. Vele stappen tot het uiteindelijke resultaat.

op de hoogte

Natuurlijk ben je nieuwsgierig naar het verloop van het proces. Ik hou je daarom tussendoor op de hoogte door middel van foto’s en video’s van het proces van jouw sieraad.

Levering & service

Wanneer jouw sieraad klaar is maken we een nieuwe afspraak. Nu kun je eindelijk jouw nieuwe sieraad met trots dragen. Onderhoud of aanpassingen nodig? Je weet mij te vinden. Laat jouw sieraden in ieder geval 1x per jaar nakijken.

Ook zo’n mooi sieraad?

Ik help graag jouw wensen te realiseren. Er is meer mogelijk dan je denkt.
Samen geven we jouw verhaal vorm!

Neem contact op